Aplicațiile noastre

Extragerea apei din put, lac, rau

Un numar de peste 10.000 de pompe submersibile vandute in ultimii 15 ani, pentru aplicatii de alimentari cu apa, agricultura, zootehnie, statii de betoane, clenti casnici. Printre beneficiarii nostrii sunt Companii municipale si judetene de furnizare si distributie a apei potabile, precum Brasov, Satu Mare, Iasi, Buzau, Neamt si Bacau.

Pomparea apei curate, pentru localitati

Pompele noastre monobloc, cu arbore extins, sau cu motor legat prin cuplaj, autoamorsante, sau uzuale, de contrucuie orizontala sau verticala sunt utilizate in mii de aplicatii de furnizare si distributie a apei potabile. Gama de pompe este autorizat WRAS sau ACS pentru vehicularea apei de baut, iar unele modele poseda AVIZ SANITAR emis de INSP in tara.

Pomparea apei uzate, canalizari municiapale

Pompele noastre submersibile de apa uzata, ce echipeaza Statiile de Pompare Municipale, sunt robuste si fiabile, potrivite pentru aplicatiile cele mai grele. Printre furnizarile noastre importante sunt statii pentru retele de canalizare cu peste 5 SPAU-ri, majoritatea fiind cu 12-15 statii. Cateva dintre livrarile noastre din ultimii 7 ani sunt in Orasul Magurele, in comuna Galgau-Salaj, satele Aciliu-Amnas-Mag ce apartin de orasul Saliste din judetul Sibiu, comuna Iclanzel-Mures.

Alimentari cu apa cu grupuri de ridicare a presiunii

Grupurile noastre sunt echipate cu 2-5 pompe orizontale sau verticale, cu turatie fixa sau variabila. Acestea de regula sunt utlizate pentru alimentarea cu apa a localitatiilor, cartierelor sau cladirilor de locuit. Grupurile pot fi echipate cu distribuitoare si armature uzuale, sau complet din otel inoxidabil.

Sisteme antiincendiu Hidranti, sprinklere, drencere

Furnizam grupuri de pompare pentru hidranti interiori si exterior si grupuri conforme EN12845 pentru sisteme de stingere cu sprinklere. Grupurile antiincendiu sunt configurate din module cu pompe actionate electric, sau cu motoare diesel sau pe benzina. Gama noastra este de la cele mai mici puteri de 3-4 kW pana la puteri de 200 kW. Numeroase cladiri si hale industrial sunt echipate cu sistemele noastre, precum Tursib Sibiu, DAW Benta Mures, Tomek Mures, All Colors Mures, BMT Iasi.

Pompe pentru sisteme de incalzire si climatizare

Pompele noastre de tip IN LINE echipeaza camerele centralelor termice, dar si a prepararii si distributiei apei de racire-climatizare din cladiri. Furnizam pompe cu turatie variabila echipate cu convertizor de frecventa dar si pompe cu turatie fixa cu temperature apei pompate de pana la 130C.

Irigatii agricole cu pompe dublu flux si vertical turbina

Furnizam pompe pentru reannoirea statiilor de pompare la sisteme de irigatii Agricole OUAI si ANIF. Cele mai multe din aceste pompe sunt orizontale de tip dublu flux cu montaj la suprafata si pompa de amorsare, dar si pompe verticale cu tija imersata si motor uscat. Gama de puteri livrate este intre 45 si 200 kW, dar suntem in masura sa livram sip uteri mai mari.Ceele mai importante furnizari pentru OUAI sunt Scanteia, Stefan Cel Mare, Condrea, Tudor Vladimirescu, Maxineni.

Aplicatii industriale, termocentrale si hidrocentrale

Aplicatiile industriale cele mai frecvente sunt in termocentrale si hidrocentrale. Pompele mari orizontale multietajate sunt corespunzatoare pentru circuitele de condens secundar. Astfel de aplicatii cu pompe echipate cu motoare de 400-900 kW alimentate la 6000V, avem montate de peste 7 ani, avand functionare impecabila. Printre alte aplicatii sunt pompele cu tija imersata pentru apa menajera. Acestea de regula sunt cu motoare de 3-15 kW.

Sistemele noastre de automatizare

Pentru diverse aplicatii, in special cu pompe submersibile, utilizam tablori de comanda electronice, electromecanice, cu sau fara VFD, pentru una sau 2 pompe. Exista si varianta de montaj in carcasa dubla, pentru atingerea gradului de protective IP65.

Vreti sa aflati mai multe?

ro_RORomână