info@qualiterm.ro 0265267895

Despre noi

QUALITERM este importator si distribuitor a mai multor branduri internationale renumite. Cea mai mare parte a activitații este orientată către segmentul de POMPE. In acest segment furnizăm pe piață toată gama de pompe si grupuri pentru apa curată, ridicarea presiunii si instalații antiincendiu. Deasemenea in gama noastră se regăsesc pompe submersibile de puț forat si pompe de drenare, evacuare ape uzate. Livrăm pe piața din România si pompe de circulație pentru echiparea sistemelor de incălzire si climatizare. La capitolul sisteme de incălzire importăm si livrăm in piață cazane si centrale electrice, precum si sisteme de incălzire prin pardoseală.

Beneficiarii nostrii sunt in principal firme de execuție, instalare-montare echipamente, dar și companii de producție din domeniul industriei alimentare, agricultură si zootehnie.

Suntem furnizori de echipamente la obiective foarte cunoscute cum ar fi: Biblioteca Natională a Romaniei, Showroom Volkswagen si Audi Iasi, Depozite Materom Tg. Mureș, Hale industriale Transmontana si Tursib Sibiu, Termoficare Cluj, Extractie si alimentare cu apa din zona Timișești pentru municipiul Iasi. La capitolul industrie printre beneficiarii nostrii se regasesc nume importante precum Albalact, Gordon, Scandia, Transavia, Arctic, Pirelli, Otelinox, ArcelorMittal.

Oferim servicii complete de Consultanță, Furnizare, asigurarea Garanției si Service postgaranțial pe tot teritoriul României.